Menu

Safaga Duiken – Nemo Dive Club incl. 5 dagen bootduiken

8 dagen

Nemo Dive Club & Hotel 8 dagen inclusief 5 dagen bootduiken (10 duiken)

Het Nemo Dive Club & Hotel is in handen van Nederlands en Belgisch management, en ligt direct aan de kust van Safaga. Het hotel beschikt over een zwembad op het eigen strand!

Het Nemo Dive Club & Hotel beschikt over een restaurant en dakterras op de 4de verdieping. Hier heeft u een adembenemend uitzicht over de Rode Zee en de bergen van Safaga!

Het ontbijt wordt aangeboden in buffetvorm. Naast het gebruikelijke brood & beleg, cornflakes en toast, is er een kok die (op verzoek) pannenkoeken en eieren bakt. ‘S middags wordt lunch geserveerd in de Beach Bar. Als de bezetting van het hotel hoog is, wordt de lunch geserveerd in buffetvorm. Als de bezetting laag is, kan er gekozen worden tussen een salade of een warm gerecht. Het diner wordt ook verzorgd in buffetvorm. U kunt kiezen uit rijst, pasta, een of meerdere aardappelgerechten, een of meerdere vlees- of visgerechten, gekookte groenten, salades, diverse desserts en fruit. Elke vrijdag is er een barbecue op het strand.

U verblijft o.b.v. vol pension • Ontbijt, lunch, snacks en diner in buffetvorm in het restaurant en in de Beach Bar.

Duiken

Bij het Nemo Dive Club & Hotel kunt u geweldig duiken. Rondom Safaga vindt u prachtige ondiepe riffen, koraaltuinen en drop offs. Dagelijks vinden er bootduiken plaats rondom Safaga en omstreken. Dit gebeurt met de M.Y. Dora, het 27 meter lange eigen schip van Nemo Dive Club. De M.Y. Dory is ingericht voor invalide duikers en rolstoel vriendelijk. U kunt de riffen van Safaga bekijken. De riffen van Safaga behoren tot de mooiste riffen van de Rode Zee. De ongeschonden riffen worden omringd door verschillende vispopulaties. Het beroemde wrak van Salem Express (in 1991 gezonken met circa 1000 passagiers) ligt naast de riffen van Safaga.

Standaard Kamer

Inclusief een 2-pers bed (3-pers slaapplek is ook mogelijk), badkamer met douche, toilet & wastafel, airconditioning, balkon en kluisje.

Jouw duikreis op maat samenstellen?

Je kunt de reis helemaal laten aanpassen naar je eigen wensen. Verleng het aantal nachten of combineer je reis bijvoorbeeld met een liveaboard, een rondreis of nijlcruise door Egypte.

Hoogtepunten

  • Leuk hotel van Nederlandse eigenaresse
  • Duiken per boot in de omgeving van Safaga
  • Prachtige ondiepe riffen, koraaltuinen en drop offs

Inbegrepen

Wel inbegrepen

  • Retourtransfer vanaf luchthaven van Hurghada naar Safaga en weer terug
  • 7 nachten verblijf in de Nemo Dive Club op basis van vol pension
  • 5 daags boot-duikpakket (10 duiken)
  • Lucht, lood, riem

Niet inbegrepen

  • Internationale vluchten
  • Duikuitrusting
  • Visumkosten a 25$

FAQs

Welke maaltijden zijn inbegrepen.

Tijdens de liveaboard  zijn alle maaltijden inbegrepen (ontbijt, lunch en diner). Softdrinks, koffie, thee en water zijn ook inbegrepen. Alcoholische dranken zijn wel voor eigen rekening.

Is er een visum nodig voor Egypte?

Ja, een visum is nodig. We organiseren een toeristenvisum voor Egypte. Dit ontvang je bij aankomst op de luchthaven in Caïro. Kosten van het visum plus administratiekosten bedragen € 35,- per persoon. Uw paspoort dient bij vertrek uit Egypte nog 6 maanden geldig te zijn. Voor reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse gelden mogelijk andere voorwaarden.

Hoe zit het met internet toegang?

In het Nemo Dive Hotel is WIFI aanwezig in de bar beneden, de beach-bar en het restaurant.

Wat is de beste reistijd?

Egypte is het hele jaar door geschikt als reisbestemming. De beste tijd om te duiken is in Mei, Juni, Oktober en November.

Moet ik mijn eigen duikspullen meenemen?

Bij de duikpakketten is lucht, lood en riem inbegrepen. Uw overige uitrusting dient u zelf mee te nemen of kunt u huren van het duikcentrum tijdens aanvang van de reis.

Met wat voor tanks wordt er gedoken?

Er wordt gedoken met 12L tanks. Indien gewenst is Nitrox (32%) mogelijk en kunt u met 15L tanks duiken tegen een toeslag.

Wat voor certificering heb ik nodig?

U dient in het bezit te zijn van een Open Water certificaat.

Map

You can send your enquiry via the form below.

Safaga Duiken – Nemo Dive Club incl. 5 dagen bootduiken