Menu

Sharm el Naga Duiken – Sharm el Naga Resort incl. 5 daags duikpakket

8 dagen

Sharm el Naga Resort 8 dagen inclusief 5 daags duikpakket (10 duiken)

Sharm el Naga ligt aan een prachtige baai, en is de bestemming voor iedereen die een fantastische en rustige vakantie wil hebben op korte afstand van Hurghada. Je vindt hier alles voor een droomvakantie: een heerlijk zandstrand en een prachtige huisrif voor snorkelen en duiken. Je kunt hier ongelimiteerd kantduiken in combinatie met een comfortabele accommodatie. Een perfecte plek dus voor een vakantie aan de Rode Zee.

Sharm El Naga staat bekend om zijn mooie en vrijwel ongeschonden huisrif met een grote variëteit aan macro. Op ieder moment van de dag kunt je beslissen om het huisrif met zijn vrijwel onbeschadigde riffen te verkennen!

U verblijft o.b.v. all inclusive • Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm in het restaurant. Softdrinks, water, koffie en thee inbegrepen (exclusief alcoholische dranken)

Duiken

Een ongerept lokaal rif in het natuurreservaat Sharm el Naga – slechts een paar honderd meter van de populaire duikplekken Shaab Saiman en Sharm el Rashed – belooft Sharm el Naga mooie afwisselende duiken voor beginners en gevorderde duikers. Het gebied rond de afgelegen baai van Sharm el Naga, gelegen tussen Hurghada en Safaga, was tot nu toe een virtuele Doornroosje en heeft daardoor de biodiversiteit onder water optimaal kunnen behouden. Naast krokodillenvissen, naaktslakken en diverse kleine wezens kun je hier ook schildpadden en roggen zien.

Het duikpakket bestaat uit 10 ongelimiteerd duiken op het huisrif, inclusief early morning en nachtduiken. Heb je speciale wensen, vraag het aan de duikschool of een van zijn ervaren instructeurs of divemasters, ze zullen waar mogelijk je wensen in vervulling laten gaan!

Bungalow Kamer

De accommodatie in Sharm el Naga bestaat uit 2-persoons geschakelde bungalows. Ze liggen in rijen naast de baai, op een iets hoger gelegen gedeelte. Alle bungalows hebben een eigen terras, stoelen en een tafeltje. Een heerlijke plek om nog even gezellig na te praten na een geslaagde duikdag. Elke bungalow is uitgerust met een douche, wc en wastafel, er is een airco aanwezig.

Jouw duikreis op maat samenstellen?

Je kunt de reis helemaal laten aanpassen naar je eigen wensen. Verleng het aantal nachten of combineer je reis bijvoorbeeld met een liveaboard, een rondreis of nijlcruise door Egypte.

Hoogtepunten

  • Ongerept rif in een prachtige baai
  • Kleurrijke koralen, rif-vissen, octopussen en naald-slakken
  • Per zodiac naar de fascinerende duikspots in de omgeving

Inbegrepen

Wel inbegrepen

  • Retourtransfer vanaf luchthaven van Hughada naar Sharm el Naga en weer terug
  • 7 nachten verblijf in het Sharm el Naga Resort op basis van all inclusive (exclusief alcoholische dranken)
  • 5 daags ongelimiteerd duikpakket
  • Lucht, lood en riem

Niet inbegrepen

  • Internationale vluchten
  • Duikuitrusting
  • Visumkosten a 25$

FAQs

Welke maaltijden zijn inbegrepen.

Ontbijt, lunch en diner in het main restaurant is inbegrepen.

Is er een visum nodig voor Egypte?

Ja, een visum is nodig. We organiseren een toeristenvisum voor Egypte. Dit ontvang je bij aankomst op de luchthaven in Egypte. Kosten van het visum plus administratiekosten bedragen € 35,- per persoon. Uw paspoort dient bij vertrek uit Egypte nog 6 maanden geldig te zijn. Voor reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse gelden mogelijk andere voorwaarden.

Hoe zit het met internet toegang?

In het Sharm el Naga is WIFI aanwezig in de receptie van het hotel.

Wat is de beste reistijd?

Egypte is het hele jaar door geschikt als reisbestemming. De beste tijd om te duiken is in Mei, Juni, Oktober en November.

Moet ik mijn eigen duikspullen meenemen?

Bij de duikpakketten is lucht, lood en riem inbegrepen. Uw overige uitrusting dient u zelf mee te nemen of kunt u huren van het duikcentrum tijdens aanvang van de reis.

Met wat voor tanks wordt er gedoken?

Er wordt gedoken met 12L tanks. Indien gewenst is Nitrox (32%) mogelijk en kunt u met 15L tanks duiken tegen een toeslag.

Wat voor certificering heb ik nodig?

U dient in het bezit te zijn van een Open Water certificaat.

Map

You can send your enquiry via the form below.

Sharm el Naga Duiken – Sharm el Naga Resort incl. 5 daags duikpakket