Menu

Over Nile Travel

Over ons

Hurghada.nl

Ga mee op stap met Hurghada.nl. Wij zijn een team dat bestaat uit een samenwerking tussen Jano’s privé tours, Barry’s Hollands Eetcafe en reisorganisatie Nile Travel. We zijn al jaren op avontuur in dit fascinerende land en laten je graag alle mooiste plekjes zien. We zorgen dat alles goed, vertrouwd en strak is verzorgd en natuurlijk staat gezelligheid voorop.

Samen met onze lokale partners en freelancers staan we 24/7 voor u klaar om uw reis onvergetelijk te maken.

Alle trips worden uitgevoerd door het lokale kantoor van reisorganisatie Nile Travel onder licentienummer: ETA 1487.

Ons team in Hurghada

Jano
29 jaar reisorganisator

Beste reisliefhebbers, Mijn naam is Jano. Ik woon nu ongeveer 9 jaar in Egypte en daarvoor 20 jaar in Turkije. Als reisorganisator is het mijn missie om mensen een onbezorgde vakantie te bezorgen. Daarom werk ik uitsluitend met Nederlandse begeleiders en richt ik mij op Nederlandse reizigers. Wat begon als een hobby (het maken van een Facebook-pagina voor Nederlanders die op vakantie gaan naar Egypte of wonen in Egypte, 9 jaar geleden), is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. De laatste 2 à 3 jaar hebben we een enorme groei doorgemaakt, en elke dag blijven we groeien. Het is mijn passie en toewijding om ervoor te zorgen dat elke reiservaring die wij bieden onvergetelijk en zorgeloos is. Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Sluit je dan aan bij ons en laat ons je meenemen op een reis vol ontdekkingen, ontspanning en plezier!

Barry
Eigenaar Hollands Eetcafe

Barry is een Nederlandse reisleider die al 12 jaar in Egypte woont. Hij exploiteerde 2 van de meest succesvolle restaurants in Marsa Alam en organiseerde tal van evenementen met toonaangevende Nederlandse evenementenbedrijven. Barry stort zijn hart en ziel in elk bord en levert traditionele Nederlandse smaken met een moderne twist. Of je nu trek hebt in onze sappige kapsalon of je laat gaan aan onze verrukkelijke poffertjes, je staat een culinair avontuur te wachten dat je gaat doen verlangen naar meer! Dus ga de volgende keer dat je in Hurghada bent langs bij Barry's Hollands Eetcafé en ervaar zelf de magie.

Abdalla
Beste snorkelgids in Hurghada

Maak kennis met Abdallah, onze vaste snorkelgids op de Nederlandse boottrip. Met zijn sprankelende persoonlijkheid en uitgebreide kennis van de onderwaterwereld, neemt Abdallah je mee op een onvergetelijk avontuur onder de glinsterende wateren van de Rode Zee. Of je nu een ervaren snorkelaar bent of voor het eerst een duik neemt, Abdallah zorgt ervoor dat je een veilige en betoverende ervaring hebt. Met zijn passie voor de zee en zijn talent om de schoonheid van de onderwaterwereld te delen, laat Abdallah je keer op keer verwonderd achter. Ontdek samen met Abdallah de verborgen schatten van de zee tijdens de Nederlandse boottrip!

Sherif
Eigenaar Nile Travel

Ik ben Sherif, en ik heb al 21 jaar lang een reisorganisatie. Ik begon in Nederland, waar ik 18 jaar lang met passie en toewijding reizen organiseerde. Maar de laatste 3 jaar heb ik mijn thuisbasis verplaatst naar het betoverende Egypte. Mijn liefde voor reizen is zit mijn ziel, en elke dag brengt nieuwe uitdagingen en opwinding met zich mee. Van het verkennen van verborgen pareltjes tot het creëren van onvergetelijke ervaringen voor mijn klanten. Met een schat aan ervaring en een hart vol enthousiasme kijk ik ernaar uit om nog vele jaren reizigers te begeleiden op ontdekkingsreizen vol verrassingen en schoonheid.

onze gidsen in Egypte

Habashy Rasmy

👋🏻 Hallo allemaal, mijn naam is Habashy Rasmy. Ik kom uit de stad Luxor in Egypte. Ik ben 28 jaar oud en afgestudeerd aan het hoger instituut voor toerisme op de afdeling reisbegeleiding. 🤩 Ik werk sinds 2015 in het toerisme en de afgelopen drie jaar als reisleider. Ik kan niet wachten om je hier te verwelkomen in Egypte zodat we samen het authentieke Egyptische leven kunnen ervaren en kunnen genieten van de geschiedenis van Egypte 🇪🇬

Saed

Maak kennis met Saed, je vriendelijke en deskundige Caïro-gids! Met meer dan 26 jaar ervaring staat hij klaar om je de verborgen pareltjes van het oude Egypte te laten zien. Boek nu je tour en laat Saed de geschiedenis voor je tot leven brengen!

×