Menu

Stel je voor: je wordt opgehaald vanuit je hotel en begint je dag met een heerlijke bak koffie of frisdrank, vergezeld van een smakelijk stuk appelgebak, bij Barry’s Hollands Eetcafé in de Hurghada Marina. Maar dat is slechts het begin van een onvergetelijk avontuur – het is tijd om te gaan shoppen met Sarah!

Een gepersonaliseerde shoppingtour

Sarah, onze Egyptische shoppinggids die vloeiend Engels spreekt, staat klaar om je mee te nemen op een shoppingtocht door de bruisende straten van Dahar en Sheraton. Maar dit is geen gewone shoppingtour – Sarah heeft zorgvuldig lokale winkeltjes geselecteerd waar je een scala aan producten kunt vinden, variërend van parfums en kleding tot schoenen, souvenirs en zelfs papyrus, allemaal tegen eerlijke Egyptische prijzen.

Sarah zal ervoor zorgen dat je de beste deals krijgt en zal nauwlettend toezien op het handhaven van de normale prijzen, zodat je met een gerust hart kunt winkelen, wetende dat je waar krijgt voor je geld. Haar lokale kennis en expertise zorgen ervoor dat je een authentieke winkelervaring krijgt, ver weg van de toeristische valstrikken.

Een bezoek aan Maartje’s winkeltje

Een hoogtepunt van de tour is een bezoek aan het winkeltje van Maartje, bekend van het populaire programma “Grenzeloos Verliefd”. Hier kun je unieke handgemaakte artikelen kopen, gemaakt door lokale vrouwen die financieel afhankelijk zijn en op deze manier een waardevolle bijdrage leveren aan hun gezin. Door hier te winkelen, ondersteun je niet alleen lokale ambachtslieden, maar draag je ook bij aan het verbeteren van hun levensomstandigheden.

Een smakelijke afsluiting

Na een enerverende dag van winkelen keer je terug naar de Hurghada Marina, waar je de mogelijkheid hebt om bij Barry’s Hollands Eetcafé te genieten van een heerlijk diner. Laat je verwennen met een keur aan heerlijke Nederlandse gerechten terwijl je ontspant na een dag vol ontdekkingen.

Een onvergetelijke ervaring

Als de dag ten einde loopt, word je teruggebracht naar je hotel, met tassen vol souvenirs en herinneringen aan een fantastische dag in Hurghada. Dankzij Sarah’s expertise en gastvrijheid heb je niet alleen kunnen genieten van een unieke shoppingervaring, maar heb je ook de kans gehad om een glimp op te vangen van het echte Egypte, weg van de gebaande paden.

Kortom, winkelen met Sarah is niet zomaar een activiteit – het is een kans om te genieten van de lokale cultuur, ondersteuning te bieden aan ambachtslieden en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

5 Dagen
$0

good adventure inside the desert by jeep safari to see real bedwin life and ride a camel 

3 Dagen
$0

three hours trip on desert with tea at bedwin tent , nice adventure

Featured

30 minutes driving to reach to Sharm Elnaga , snorkeling on beach there and lunch by the beach

Featured
Liveaboard Egypt Argo Xplorer

Deze route, ook wel de Gouden Driehoek genoemd, biedt het allerbeste van de Rode Zee.  Deze drie duikplekken liggen vrij...