Menu

Een warm welkom in de woestijn

Bij aankomst bij de professionele manege in de woestijn, word je hartelijk ontvangen door Rachel, een ervaren Nederlandse instructrice, en Marjolein, de eigenaresse van de manege. Na een welkomstdrankje is het tijd om je voor te bereiden op het avontuur dat voor je ligt.

Veiligheid voorop

Voordat de tocht begint, staat veiligheid voorop. Je wordt voorzien van alle nodige veiligheidsmiddelen, zoals een cap en beenbeschermers. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van de komende uren in het zadel.

Op avontuur door de woestijn

Samen met Rachel als je deskundige gids ga je op weg door de uitgestrekte woestijn, op weg naar het strand en de zee. Het gevoel van vrijheid dat je ervaart terwijl je galoppeert over het zachte zand en de wind door je haren voelt, is simpelweg onbeschrijfelijk.

Herinneringen voor altijd vastgelegd

Tijdens de tocht zal Rachel niet alleen zorgen voor je veiligheid, maar ook voor blijvende herinneringen. Ze zal video’s en foto’s maken van jou en je metgezellen, zodat je deze momenten kunt koesteren en delen met vrienden en familie.

Nagenieten bij de manege

Na terugkomst bij de manege is het nog niet voorbij. Hier heb je de gelegenheid om na te genieten van je avontuur en om te knuffelen met de paarden die je zo trouw door de woestijn hebben gedragen. Het is een moment van verbinding en dankbaarheid voor deze prachtige dieren.

Een ervaring voor iedereen

Of je nu een ervaren ruiter bent of nog nooit eerder op een paard hebt gezeten, deze ervaring is voor iedereen. Het is een kans om de schoonheid van de woestijn te ervaren vanaf de rug van een edel dier, en om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Klaar voor het avontuur?

Waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, laat de stress van alledag achter je, en laat je meevoeren op een avontuur dat je nooit zult vergeten. De woestijn wacht op je, samen met Rachel, Marjolein en hun prachtige paarden. Het enige wat jij hoeft te doen is opstappen en genieten van de rit.

5 Dagen
$0

good adventure inside the desert by jeep safari to see real bedwin life and ride a camel 

3 Dagen
$0

three hours trip on desert with tea at bedwin tent , nice adventure

Featured

30 minutes driving to reach to Sharm Elnaga , snorkeling on beach there and lunch by the beach

1 Uur
$0

enjoy camel ride on the desert between mountains and have some tea in bedwin tend . short trip , good...

Featured
Liveaboard Egypt Argo Xplorer

Deze route, ook wel de Gouden Driehoek genoemd, biedt het allerbeste van de Rode Zee.  Deze drie duikplekken liggen vrij...