Menu

Stap uit de gebaande paden en duik in de fascinerende wereld van de woestijn tijdens een kamelensafari. Deze unieke ervaring biedt een perfecte mix van avontuur, natuur en ontspanning, terwijl je geniet van een rustige rit op de rug van een elegante kameel.

Een hartelijk welkom in de woestijn

Bij aankomst op de manege in de woestijn, word je begroet door Rachel, een ervaren Nederlandse begeleidster die je zal vergezellen tijdens je kamelensafari. Met een warm welkom en een verfrissend drankje ben je klaar om de betoverende wereld van de woestijn te verkennen.

Op ontdekkingstocht door de woestijn

Klim op de rug van je trouwe metgezel, de kameel, en begin aan een rustige tocht door de uitgestrekte zandduinen. Terwijl je langzaam voortbeweegt, kun je genieten van het adembenemende landschap om je heen. De stilte van de woestijn en het zachte geluid van de voetstappen van de kameel creëren een sfeer van rust en sereniteit die je diep zal raken.

Genieten en ontspannen na de rit

Na een ontspannende rit van ongeveer een uur keer je terug naar de manege, waar je de kans hebt om na te genieten van je avontuur. Hier kun je ontspannen en genieten van de rust van de woestijn, terwijl je de vriendelijke kamelen knuffelt die nog even op de manege zijn. Het is een perfecte gelegenheid om een band te vormen met deze prachtige dieren en te genieten van hun kalmerende aanwezigheid.

Herinneringen vastleggen voor altijd

Gedurende de hele rit zal Rachel ervoor zorgen dat je kostbare herinneringen worden vastgelegd door het maken van video’s en foto’s. Deze tastbare souvenirs zullen je helpen om je avontuur levendig te houden, zelfs nadat je de woestijn hebt verlaten. En het beste van alles is dat deze foto’s en video’s gratis naar je worden opgestuurd, zodat je voor altijd kunt terugkijken op deze onvergetelijke ervaring.

Een ervaring om nooit te vergeten

Of je nu een ervaren reiziger bent of voor het eerst de woestijn verkent, een kamelensafari is een ervaring die je niet mag missen. Het is een kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je onder te dompelen in de rust en schoonheid van de natuur. Met Rachel als je gids ben je verzekerd van een veilige en onvergetelijke ervaring in de betoverende wereld van de woestijn.

1 Uur
$0

enjoy camel ride on the desert between mountains and have some tea in bedwin tend . short trip , good...

Featured
Liveaboard Egypt Argo Xplorer

Deze route, ook wel de Gouden Driehoek genoemd, biedt het allerbeste van de Rode Zee.  Deze drie duikplekken liggen vrij...