Menu
Hurghada

WOESTIJNSAFARI Hurghada

De mysterieuze westelijke woestijn van Egypte is een geweldige plek, met zijn prachtige duinen, uitgestrekte woestijnvlaktes en prachtige rotsformaties. Het is een plek vol avontuur en u zult er vele magische momenten ervaren. Onze woestijnsafari’s naar de westelijke woestijn van Egypte zijn een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze deskundige gidsen nemen je mee op een reis door de majestueuze zandduinen en oude monumenten van de westelijke woestijn, zodat je de schoonheid en het mysterie van dit adembenemende landschap kunt ontdekken. Bij ons komt u buiten de gebaande paden en kunt u enkele van de meest afgelegen en ongerepte regio’s van Egypte verkennen.

Quadsafari Hurghada

Voor degenen die de woestijn op een meer actieve manier wensen te ontdekken, zijn er de quad excursies. Hierbij ga je onder leiding van een gids met één of tweepersoonsquads diep de woestijn in via verschillende adrenalineopwekkende parcours.

Eventueel wordt dit ook gecombineerd met de zonsondergang en er is gegarandeerd een stop voorzien bij een traditioneel bedouiendorp om de dorst te lessen met een locale thee.

enjoy camel ride on the desert between mountains and have some tea in bedwin tend . short trip , good...

1 Uur
$0