Menu

Ontdek het onderwaterparadijs van Marsa Mubarak en Marsa Shuna

Inclusief:

  • Nederlandstalige begeleiding
  • Snorkeluitrusting
  • Ervaren snorkelgids
  • Lunch
  • Warme en koude dranken
  • Transfer vanaf het hotel

Een boottrip naar Marsa Mubarak en Marsa Shuna vanuit Hurghada belooft een dag vol avontuur, ontdekkingen en ontmoetingen met enkele van de meest majestueuze zeedieren ter wereld. Deze betoverende bestemmingen, gelegen in het adembenemende Marsa Alam-gebied aan de Rode Zee, zijn een waar paradijs voor snorkelaars en natuurliefhebbers.

De reis van Hurghada naar Port Ghalib

Uw onvergetelijke avontuur begint wanneer u ‘s ochtends wordt opgehaald bij uw hotel in Hurghada. Van daaruit reist u comfortabel naar Port Ghalib, een schilderachtige havenstad gelegen aan de kust van de Rode Zee. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap en de opwinding voelen van wat komen gaat.

Aankomst in Port Ghalib

Eenmaal aangekomen in Port Ghalib stapt u aan boord van de boot die u naar de betoverende onderwaterwereld van Marsa Mubarak en Marsa Shuna zal brengen. De boot is uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele en plezierige reis, inclusief zitplaatsen in de schaduw of zon, toiletten en een ruim dek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op zee.

Verkenning van Marsa Mubarak en Marsa Shuna

Na een korte briefing over de dagplanning en veiligheidsinstructies, gaat de boot op weg naar de eerste stop: Marsa Mubarak. Dit beschermde water gebied staat bekend om zijn overvloedige onderwaterleven, waaronder kleurrijke koralen, levendige vissen, zeeschildpadden en, als u geluk heeft, ontmoetingen met de zeekoei. De kristalheldere wateren van Marsa Mubarak bieden uitstekend zicht en een onvergetelijke snorkelervaring. Een hoogtepunt van uw vakantie in Egypte.

Na het verkennen van Marsa Mubarak vaart de boot verder naar Marsa Shuna, een andere prachtige locatie aan de Rode Zee. Hier kunt u nog meer genieten van de adembenemende schoonheid van de onderwaterwereld en mogelijk nog meer zeedieren tegenkomen, elke ontmoeting zal een onuitwisbare indruk achterlaten.

Snorkelen en lunch aan boord

Tijdens de boottocht worden er twee stops gemaakt waar u kunt snorkelen en de onderwaterwereld van dichtbij kunt ervaren. U krijgt de gelegenheid om te zwemmen tussen prachtige koralen en een ongelooflijke verscheidenheid aan zeeleven te bewonderen. Tussen de snorkelsessies door wordt er een heerlijke lunch geserveerd aan boord van de boot, zodat u kunt ontspannen en energie kunt opdoen voor de rest van de dag.

Terug naar Hurghada met herinneringen voor het leven

Na een dag vol avontuur, ontdekkingen en onvergetelijke ontmoetingen met de prachtige zeedieren van Marsa Mubarak en Marsa Shuna, is het tijd om terug te keren naar Hurghada. Terwijl u terugvaart naar de kust, kunt u ontspannen en genieten van de laatste momenten op zee, terwijl u herinneringen ophaalt aan de wonderen die u hebt gezien.

Featured
Liveaboard Egypt Argo Xplorer

Deze route, ook wel de Gouden Driehoek genoemd, biedt het allerbeste van de Rode Zee.  Deze drie duikplekken liggen vrij...

seascope hurghada
9 Uur
$0

De Sea Scope in Hurghada is een onvergetelijk avontuur, waarbij je kunt genieten van de wonderlijke onderwaterwereld van de Rode...

9 Uur
$0

Maak je klaar voor een dag vol verrassingen. We halen je op rond 8h30. Om 9h beginnen we te varen....