Menu
Hurghada

Vliegtickets naar Hurghada

Er is gedurende de hele zomer dagelijks wel een chartervlucht (meestal zelfs meerdere) vanuit België of Nederland naar Hurghada. Indien er daar geen plek meer op is kan je ook een zitje boeken op één van de vele dagelijkse chartervluchten naar Marsa Alam en daar een bus of taxi te nemen naar Hurghada, een drietal uur rijden. Een andere mogelijkheid is te landen op de luchthaven van Sharm el Sheikh en hier een ferry te nemen naar Hurghada.

De prijs van vliegtuigtickets voor deze vluchten is voornamelijk afhankelijk van het toeristisch seizoen waarin je wenst af te reizen. In het toeristisch hoogseizoen, waar alle schoolvakanties onder vallen, kan de prijs oplopen tot meer dan 500 euro, maar in het laagseizoen kan je soms zelfs voor minder dan 50 euro enkele vlucht naar Hurghada vliegen.

Alle grote reisorganisaties hebben chartervluchten naar Hurghada, Sharm el Sheikh en Marsa Alam en het loont de moeite om ze allemaal te bekijken vooraleer te boeken aangezien er soms grote prijsverschillen zijn. Ook de luchthaven van vertrek kan een invloed hebben op de prijs. In het hoogseizoen zijn er veel chartervluchten vanop kleine regionale luchthavens en deze kunnen zowel zeer handig als voordelig zijn.