Menu
Hurghada

Uitgaan in Hurghada

In Hurghada zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om je tijd op een aangename wijze door te brengen, zonder je ook maar een seconde te hoeven vervelen. Ook ‘s avonds is er een enorme waaier aan keuzemogelijkheden beschikbaar. Hoewel in het vakantiepakket van de meeste toeristen het avondmaal in het hotel is inbegrepen in de prijs, willen we iedereen toch van harte aanraden om ook eens een avond buiten het hotel in de stad op restaurant te gaan dineren. Er zijn zonder overdrijven tientallen, zoniet honderden restaurantjes, met specialiteiten gaande van de lokale Egyptische keuken tot Franse, Thaise, Mexicaanse en Japanse gerechten!

 

uitgaan in hurghada

Ook naar pubs, bars en café’s moet je niet lang zoeken voor je er één tegenkomt. Hoewel Egypte een moslimland is waar alcoholgebruik laagdunkend wordt bekeken, is het voor toeristen geen enkel probleem om in al deze etablissementen toch een ruime keuze van bier en sterke drank voorgeschoteld te krijgen. Zolang je het maar niet in je hoofd haalt om het op straat te gaan opdrinken!

Voor de party animals onder ons zijn er ook verschillende moderne discotheken waar je kan feesten tot in de vroege uurtjes tussen gelijkgezinde zielen uit heel Europa. De inkom en drank zijn wel vrij prijzig, maar de aankleding van de clubs en de sfeer maken dit meer dan goed.