Marriott Beach Resort
Hurghada Marriott Beach Resort

Marriott Beach Resort

starstarstarstarstar

Marriott Beach Resort

Marriott Beach Resort

Het Marriott Beach resort in Hurghada is zeer luxe en knus en staat garant voor een zorgeloos verblijf. Het Marriot Beach resort is daarmee een echt vijf sterren resort. Het resort ligt direct aan zee. Voor het hotel ligt een klein eilandje dat u via een houten brug of door er naar toe te zwemmen kunt bereiken. Ook op het eilandje is er een strandje en u vindt er de \'island-bar\'.

Animatie
Het animatieteam zorgt dagelijks voor aerobics en vele sportactiviteiten. In de Sunset Lounge wordt \'s avonds voor live-muziek gezorgd.

Elite room
Deze kamer beschikt over een balkon, een kingsize bed of 2 enkele bedden. Verder krijgt u bij aankomst een fles mineraalwater, een fruitmand, een fles wijn en enkele snacks. De kamer heeft uitzicht op de zee.

Cupid suite
De kamer beschikt over een slaapkamer en een woonkamer met 2 sofa\'s, een eetgelegenheid, een badkamer waarbij tevens een badjas en slippers voor u klaar staan.

Neptune suite
Zeer ruime kamer met een privébalkon met een schitterend uitzicht over de Rode Zee. De kamer beschikt over een slaapkamer, een woonkamer met 3 sofa\'s, een eetgelegenheid, 2 koffietafels, 2 badkamers waarbij een badjas en slippers tot u beschikking staan.

Half Pension
Ontbijt en diner in buffetvorm.

  • Recreatie
    Recreatie
  • Kamers
    Kamers
  • Restaurant
    Restaurant