Hurghada Hotels en Resorts Low budget hotels

Low budget hotels


Zoals de naam het zelf zegt zijn dit hotels voor de reizigers met een beperkt budget. Vooral jongeren, en in het bijzonder de duikers en surfersgemeenschap, maken gretig en dankbaar gebruik van dit soort etablissementen. De luxe en het comfort is uiteraard minimaal, maar dat is ook de overnachtingsprijs. De meeste Low budget hotels in Hurghada werken via het 'enkel logies' of 'logies en ontbijt (B&B)' principe, maar voor een kleine meerprijs kan je er zonder problemen ook maaltijden nuttigen.

Aangezien deze goedkope hotelletjes vaak niet op het Internet te bespeuren zijn (hoewel daar meer en meer verandering in komt, kijk maar eens tussen de bovenstaande links), is de eenvoudigste handelswijze de aanschaf van een degelijke reisgids van de regio, waarin doorgaans ook enkele low budget hotels met naam, adres en telefoonnummer gerangschikt staan.

De reisgidsen waar je het meest op kan rekenen zijn deze van de 'Lonely Planet' serie, maar ook het overgrote deel van de talloze andere reisgidsen zijn zonder meer te vertrouwen.